Оглед на място или от разстояние

 

Оглед на място

Огледът на място се отнася за климатични системи в жилища, търговски и административни обекти на територията на град Пловдив. Ако желаете оглед в друго населено място, трябва да заплатите транспортните разходи на техническия екип. Цената е 1лв. за 1 км пробег.

Огледът се извършва от наши инсталатори или търговци в зависимост от естеството- сложност, затруднения при определянето на необходимата мощност за климатизиране, в случаи на много голямо или нестандартно помещение.

Нашите служители ще Ви помогнат:

  • Да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика.
  • Ще Ви посъветват за мощността на климатика, необходим за климатизиране на конкретното помещение.

 

Оглед от разстояние

Огледът от разстояние е услуга, която е модерна, удобна и бърза. Получавате индивидуална консултация преди закупуването на климатичната техника. Ще реагираме бързо на Вашето запитване.

Всико необходимо в две лесни стъпки:

  1. Направете няколко снимки с телефона си на помещенията, които се нуждаят от климатизиране. Може също да направете видеоклип или скица на помещенията.
  2. Използвайте онлайн каналите за комуникация, за да ни изпратите снимките и/или клиповете, които сте заснели, а именно: email: office@dista1.com; Viber чат: 0893856565

 

Очакваме Ви:
E-mail: office@dista1.com
Viber чат: 0893856565

 

ВАЖНО: В случай на съмнения, от Ваша страна, относно самият монтаж, можете да заявите оглед на място, за да сте сигурни, че в деня на монтажа всичко ще бъде наред.