Диста1 ЕООД

гр. Пловдив; 0893/856565; office@dista1.com


Dista1.com е специализиран онлайн магазин за климатици и климатична техника. Предлагаме широка гама климатични системи и сме готови да намерим най-доброто решение за Вашия дом или офис. При нас можете да откриете богата гама от професионални решения за климатизация- колонни, канални, касетъчни климатици.  Екипът ни се стреми за индивидуален подход към всеки клиент. Нашата мисия е да Ви предлагаме висококачествени решения, професионално обслужване и отлични цени. Не се колебайте да се свържете с нашия екип за консултация.

DISTA1 е партньор с водещите производители на климатици на пазара- Daikin, Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, Gree, Fujitsu General, Fuji Electric, LG, Kaisai, Airwell, Nippon. При нас може да намерите голямо разнообразие от модели.

Предлагаме професионален монтаж, съобразен със специфичните изисквания на клиента. Доставката е напълно безплатна за цялата страна. Монтаж можем да изпълним в следните градове: Пловдив, Пазарджик, София, Велинград, Асеновград,  Хасково, Димитровград, Кърджали, Смолян, Стара Загора, Сливен, Казанлък, Карлово, Панагюрище. Повече информация за монтажа може да намерите на- УСЛУГИ- Доставка и монтаж на климатици или на телефон 0983/856565.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС