Диста1 ЕООД

Офис и център за поръчки- гр. Пловдив, ул. Дръзки№5;

0893/856565; office@dista1.com


Dista1.com е специализиран онлайн магазин за климатици и климатична техника. Предлагаме широка гама климатични системи и сме готови да намерим най-доброто решение за Вашия дом или офис. При нас можете да откриете професионални решения за климатизация- колонни, канални, касетъчни климатици.  Екипът ни се стреми за индивидуален подход към всеки клиент. Нашата мисия е да Ви предлагаме висококачествени решения, професионално обслужване и отлични цени. Не се колебайте да се свържете с нашия екип за консултация.

DISTA1 е партньор с водещите производители на климатици на пазара- Daikin, Toshiba, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Gree, Fuji Electric, LG, Midea, Nippon, AUX. При нас може да намерите голямо разнообразие от модели.

Предлагаме професионален монтаж, съобразен със специфичните изисквания на клиента. Доставката е напълно безплатна за цялата страна. Монтаж можем да изпълним в следните градове: Пловдив, Пазарджик, София, Велинград, Асеновград,  Хасково, Димитровград, Кърджали, Стара Загора, Казанлък, Карлово, Панагюрище. Повече информация за монтажа може да намерите на- УСЛУГИ- Доставка и монтаж на климатици или на телефон 0983/856565.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС